Toertochten

Toertochten brengen je overal waar je dacht al lang geweest te zijn, maar bieden je een totaal nieuwe kijk op die plaatsen. Roeien op Canale Grande in Venetië? De Moesel in Trier? Onder de Notre Dame in Parijs? De Donau in Boedapest, het Canal du Midi in Carcassonne, de binnenstad van Haarlem, ... staan reeds op ons palmares.  Ook in eigen land organiseren we zelf een eigen toertocht of sluiten we aan bij die van de VRL.

 

Een toertocht combineert heerlijk roeien met cultuur en sociaal plezier. Beleef het samen met vrienden, familie, in de boot of op de fiets. Een toertocht is vakantie en sport samen: de beste manier om te ontspannen.

Elk jaar toertochtenWe hebben onder andere al gevaren in Budapest op de Donau, Haarlem (tulpenbollentocht), de Weerribben, Canal du Midi, verschillende rivieren in Portugal, de Moesel en de Ruhr, onder de Amsterdamse bruggen, ...

Eigen organisatiesZelf plannen we (meerdaagse) rondvaarten op de Moesel in Trier en Bernkastel, de Kempische Kanalen, boven en onder Amsterdam, de Rupel en de Schelde.

Uitstap voor het hele gezinRoeien, maar ook sturen in de boot (makkelijk en gezellig!) of fietsen langs het water. Opa of peuter: iedereen kan mee!