Drakenboot

Drakenbootvaren: fun voor iedereen

Jouw tempo bepaalt het ritme

Snelle fun voor iedereen, voor een feest of gewoon een uitje.

Drakenbootvaren is een sport die al millennia bestaat in China en sinds kort ook in West-Europa opmars kent.

Met 8 tot 20 peddelaars plus een trommelaar en een stuurman: het recept voor een ontspannende of inspannende middag.

Want dat kies je zelf: drakenbootvaren maak je zo intensief als je zelf wil.


Drakenbootvaren is de ideale activiteit voor jouw sportdag, uitstap of teambuilding.

Meer informatie over het drakenbootvaren bij The Oar vind je ook in onze digitale folder.


Prijzen:


  • Scholen/jeugdverenigingen: € 6 p.p.
  • Bedrijven: € 250
  • Andere (vanaf € 120): € 10 p.p.


Maak je klas, je team sterkerEen originele uitstap met klasgenoten en leerkrachten. Alles is mogelijk: een uurtje rustig peddelen, wedstrijden, een combinatiepakket van roeien en drakenbootvaren ...

Uw ploeg bijvoorbeeld klaarstomen voor het jaarlijkse drakenbootfestival in september. Of de kick-off van het nieuwe zwemseizoen van uw sportclub. U bedenkt het, wij organiseren het.

Voor bedrijven: teambuilding of bedrijfsuitstap


Drakenbootvaren: De ideale activiteit voor uw sportdag, uitstap of teambuilding! Wij hebben een mooie boot (the ROARrr) voor 20 peddelaars plus een trommelaar (de stuurman leveren wij): het recept voor een ontspannende of inspannende middag. Want dat kies je zelf: drakenbootvaren maak je zo intensief als je zelf wilt.

Revalidatie en G-sport: fun voor iedereen!Enkele begeleiders hebben ervaring met het begeleiden van herstellende jongeren en mindervaliden. We bieden een sociaal en fysiek veilige omgeving.

Deze groepen kunnen dus met een gerust hart proeven van het beste dat watersport te bieden heeft, op een niveau dat volledig op hun mogelijkheden is afgestemd.


Uw familieuitstap: De boot in met nonkels en tantesBen je jarig, communicant of jubilaris? Kom gewoon af en geniet met de hele familie van een memorabele middag. En pak de zatte nonkel ook maar mee: eens kijken of hij ook de leukste is in de boot! We kunnen zelfs zorgen voor de nodige inwendige verster-kingen achteraf.