AdventOARes in 2020

The OAR

De Ganzeregatta: zaterdag 7 maart


De eerste roeiwedstrijd (van het jaar of effectief voor enkele beginnende roeiers) is een feit: met vijf ploegen trokken we richting Goes om ons terug in het recreatieve  wedstrijdseizoen te lanceren.  4.3 km iets harder op  benen blijven duwen was dan ook de boodschap.


Met verve werd deze opdracht volbracht op het mooie kanaal tussen de Goes city en de Oosterschelde. 


Het  baanrecord voor de damesboot (Nancy, Helga, Eline en Marthe met stuurvrouw Lore) werd met bijna een minuut scherper gesteld (20.06.6), Yves en Koen behaalde een mooie derde plaats (van acht) met 18.01.4. Lisanne stoomde met haar mixed team (Sita, Kristien, Toon en Sharan) naar een 19.39.0.

Johan, Stefaan, Bert en Ive met Nancy aan de koordjes deden 17.57.5 minuten over de 4.3 km en werden derde van vier. Lisanne nam nog eens plaats op de stuurvrouwplaats en loodste Sharan, Axel, Glenn en Yves binnen in een tijd van 19.14.1.

Alle C-boten hebben hun race gewonnen (maar waren ook enige in hun reeks).  


Een nieuwe ervaring voor vele beginnende roei(st)ers en blijvend heerlijke mosselen à volonté (of saté's of een vegimaaltijd met frietjes).


Enkele sfeerbeelden. Smaakt dit naar meer? Meer foto's staan op onze Flickr-account.

De tocht van Carl


Carl roeide in zijn eentje de grote plas over (van La Gomera (Canarisch eiland) naar Antigua (Caraïben) in 50 dagen.  Hier vind je zijn verhaal.  

Zijn aankomst kwam ook in het VRT-nieuws. Ook zijn gevolgde route kan je nog eens herbekijken.

Ledenbevraging 2020


Graag hadden we een zicht gekregen van hoe onze werking gepercipieerd wordt.

Hier vind je de resultaten van de ledenbevraging.

Deze site maakt gebruik van cookies.

Lees meer over ons privacybeleid.