Wedstrijden

The OAR

VlaamseRoeiliga250px
Logo den olifant
LOGO HEIGHT SOLUTIONS - TO-2014-01 - JPEG-02 (002)
Baken-logo-groot-scherm
Buve-Logo
logoSV
logo_interieurtotte
sas
Logo VERWERFT & KEYSERS-2005
dienstenthuis
KBC_Verzekeringen
hermannauwelaers
sport-vlaanderen-300x300_blanco
Logo-Provincie-antwerpen
antwerpen_jsfcp

Wedstrijden in rechte lijnVergelijkbaar met sprintnummers in de atletiek. We roeien 250m, 500m, 1000m of 2000m met maximum 8 roeiboten naast elkaar.

We trainen het hele jaar door (geen winterstop of zomerstop voor ons, atleten). Maar vroeg of laat wil je die trainingsarbeid eens vergelijken met anderen. Daarvoor bestaan verschillende wedstrijdtypes.


Er zijn de traditionele regatta’s, waarbij meerdere boten naast elkaar racen. Een tweede type is de lange-afstandswedstrijd waarbij men met tijdsintervallen werkt. En tenslotte zijn er ook etappewedstrijden over meerdere dagen. Nog niet moe? Jij bent klaar voor de Olympische Spelen!


We nemen deel aan wedstrijden in België, maar ook in de buurlanden. Dat zorgt voor leerzame en fijne uitstappen voor jong én oud.


Wie competitie wil roeien, heeft voor officiële wedstrijden wel een licentie nodig. Die kan je hier vinden voor het lopende jaar:

Lange afstandsregatta’sMet een halve minuut interval start elke boot in een achtervolgingsrace over 4 tot soms 20 kilometer afstand. De snelste tijd wint!

TriathlonsVoor junioren tot 14 jaar bestaan allround-wedstrijden: slalom, lopen en sprint in rechte lijn. Algemene ontwikkeling troef!

MarathonwedstrijdenWedstrijden die beginnen bij 50 km en waarbij al dan niet over verschillende dagen wordt geroeid, al dan niet met overnachting.  Populair binnen de club zijn de Elfstedentocht, Canal du Midi, ...

Contact


Stichtingsdocumenten

  • Huishoudelijk reglement
  • Intentieverklaring stichtende leden
  • Statuten


Bestuur

Trainers

Jeugdsportcoördinatoren

Aanspreekpunt Integriteit (API)

Privacy

Adres


Contact


Kesselsesteenweg 21

(Netekanaalkaai)

2520 Emblem


oar@live.be

0475 711 789 (Fred)

BE 76 9730 3900 0195

Ondernemingsnummer: 0839 439 087

Deze site maakt gebruik van cookies.

Lees meer over ons privacybeleid.

Meer over onze stichtingsdocumenten