Roeien en corona

November 2020 - December 2020

Het virus schopt lelijk rond ons heen en van iedereen wordt een bijdrage gevraagd om dit niet tot een drama te laten uitlopen.


Volg de huidige regels : de enige manier om snel met zijn allen terug op het water te zitten (al dan niet samen).


De nu geldende regels zijn :

  • Alle georgansieerde trainingen zijn afgelast.
  • Alle lopende initiaties worden uitgesteld naar latere datum.


De geoefende roei(st)er kan nog wel alleen op water (Skiff of C1) of in een bubbeldubbel.  Gezien we niet kunnen maken dat de minder geoefende roei(st)er bij koudere watertemperaturen in het water belandt moeten we nog even wachten tot de corona-maatregelen maken dat we terug in ploeg kunnen roeien.


Er wordt geroeid onder eigen verantwoordelijkheid ; de club stelt het materiaal ter beschikking.  Bijkomende voorwaarde : volg het corona-protocol


Reserveer je uur en skiff/C1


Door de corona-maatregelen is er een reservatiesysteem opgezet zodat onze armada optimaal kan gebruikt worden.  Vul voor elk roeimoment je voorkeuruur en boot in ; het aantal skiffs en C1-'s zijn beperkt.  Kijk altijd even in de twee slots voor en achter je gewenste uur even of je voorkeurboot niet al op het water zit.  In dit geval zal je een andere boot moeten kiezen.


Kom zeker op tijd en respecteer een roeitijd van maximum 1.5 uur (je kan dan ongeveer tot aan de trapkes en terug roeien als je niet te hard treuzelt met op het water te gaan).

Roeien in coronatijden:


Blijf de standaardmaatregelen toepassen als je op de club komt: