Toertochten

The OAR

Toertochten brengen je overal waar je dacht al lang geweest te zijn, maar bieden je een totaal nieuwe kijk. Roeien op Canale Grande in Venetië? De Moesel in Trier? Onder de Notre Dame in Parijs? De Donau in Wenen of Boedapest, het Canal du Midi in Carcassonne, de Wolga of de Gele

Rivier...

 

Een toertocht combineert heerlijk roeien met cultuur en sociaal plezier. Beleef het samen met vrienden, familie, in de boot of op de fiets. Een toertocht is vakantie en sport samen: de beste manier om te ontspannen.

 

In 2020 staan de VRL toertocht en de Horzol regatta in Nederland op het programma.

Elk jaar vele toertochtenWe hebben onder andere al gevaren in Budapest op de Donau, Haarlem (tulpenbollentocht), de Weerribben, Canal du Midi, verschillende rivieren in Portugal, op de Seine onder de Parijse bruggen, ...

Eigen organisatiesZelf plannen we (meerdaagse) rondvaarten op de Moesel in Trier en Bernkastel, de Kempische Kanalen, de Rupel en de Schelde.

Uitstap voor het hele gezinRoeien, maar ook sturen in de boot (makkelijk en gezellig!) of fietsen langs het water. Opa of peuter: iedereen kan mee!

Deze site maakt gebruik van cookies.

Lees meer over ons privacybeleid.