Sportkampen

The OAR

Via de blauwalg kwamen we in 2019 niet aan op eigen club vanuit Eindhiven, maar moest er uitgeweken worden richting Maastricht. Een mooie tocht van 124 km over de Zuid-Willemsvaart door 14 sluizen en verrassende slaapplaatsen


2018 was warm, het was zweten tijdens het Sport-It kamp en in de Weerribben tijdens het jeugdsportkamp.


In 2017 ging het eigen sportkamp voort op het elan van vorig jaar, maar dan met nog een groter avonturengehalte. Dat jaar stond de avontuurlijke Ruhr (Duitsland) op het programma. Naast een avontuurlijk roeiparcours (stroomversnellingen, glijbanen voor boten, sluizen, ...) werd van de Duitse gastvrijheid in de roeiclubs gretig gebruik gemaakt om het programma aan te vullen met andere (watersport)actitiveiten.


In 2016 deed het weer moeilijk: in de boot stappen betekende regen, uit de boot stappen was het droog. Een doorweekte tocht voor onze jeugdige roeiers van Roosendaal over Breda naar Tilburg. Emblem-Roosendaal en Tilburg-Emblem was iets voor met de fiets. De beenspiertjes waren getraind.

 

Ondertussen is de samenwerking met Sport-It en de Gemeente Ranst naar organisatie van een sportroeikamp voor geïnteresseerde jongeren, met het accent op roeien, een jaarlijks vaststaand feit. Op deze manier kunnen we de verschillende leeftijdsgroepen op een aangename manier laten kennismaken met de roeisport!


Interesse? Dat verbaast ons niet! Meer info krijg je via onze nieuwsbrieven.

Deze site maakt gebruik van cookies.

Lees meer over ons privacybeleid.